trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvart100 profiler: Lars Lafton

13 januar 2018, 18:24
100 profiler: Lars Lafton Østlendingen

Dagens profil er storscoreren Lars Lafton.

 

Lars Lafton

Kamper: 101

Mål: 42

Lars Lafton ble født på Jevnaker i 1980. Han tilbragte sine første år som fotballspiller i moderklubben Jevnaker IF, før studier gjorde at måltyven tok turen til Østerdalen og Elverum i 2001.

Flytting fra hjemstedet betydde også bytte av klubb for storscoreren fra Ringerike. Lars Lafton ankom Nybergsund i 2001, og utgjorde sammen med Lars Christer Kleiven et fryktet spisspar. I løpet av tiden i Nybergsund hadde spissen en meget god utvikling, og i sin tredje og fjerde sesong leverte spissen mål nærmest på bestilling.

Sommeren 2004 var imidlertid Lafton ferdig med sin utdanning i Elverum, og ytret ønske om å flytte familien nærmere hovedstaden. Den målfarlige angriperen fullførte 2004-sesongen i Nybergsund-drakten før han vendte nesen mot hjemlige trakter. Laftons neste arbeidsgiver ble Hønefoss. I Hønefoss fortsatte Lafton sitt storspill, og var en viktig bidragsyter i en årrekke for den tidligere eliteserieklubben. Etter oppholdet i Hønefoss vendte spissen hjem til moderklubben Jevnaker.

Etter sitt siste opphold som spiller i Jevnaker har Lafton ledet Jevnaker fra trenerbenken, og har i dag rollen som assistenttrener for Hønefoss.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget