• aa_sundet_verdal.jpg
  • rypa19.jpg

trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartSeier mot Elverum i Elitekvalik.

05 mars 2012, 22:37

Fredag kveld hadde vi første kvalikkamp til Elite borte mot Elverum. Se høydepunktene!.

Videoen er lastet opp av brukeren jonasbernstein89.

Det endte til slutt med en fortjent 2-0 seier etter at vi ledet 1-0 til pause. Kampen åpner uten noe overtak til noen av lagene. Elverum var hissige i presset sitt og viste en god arbeidsmoral. Det tar litt tid før kampen setter seg. Vi klarer etter hvert å produsere flere gode målsjanser men sliter med å omsette dette i scoringer. Men etter 17 min går vi opp i ledelsen med 1-0. Martin MM blir spilt nydelig igjennom og nærmest kriger ballen i mål. Bra gjort Martin. Etter dette har vi flere gode muligheter og bør øke ledelsen til pause. Elverum har i denne perioden en god mulighet til å utligne men vi forstyrrer de nok til at dette ikke skjer.

Andre omgang fortsetter vi å styre kampen uten å få omsatt dette i scoring. Men vi viser oss som et bedre lag enn Elverum utover i kampen. Men kampen lever hele tiden og Elverum er ikke ufarlige på noen av overgangene sine. Truls Å ligger i full strekk ved en anledning og redder mesgterlig i tillegg til et par andre gode inngripner. Likevel skal vi punktere kampen skikkelig i starten av andre omgang. Det skulle gå 22 min av andre omgang før vi punkterer kampen. Et godt angrep som starter med en vending på midten hvor Jonas S starter bredt ute på vår venstre kant og får ballen hvorpå han avanserer flere meter før han slår inn fra sin kant og Sebastian NE styrer ballen ned i beina til Eivind F som setter ballen sikkert i mål til en 2-0 ledelse til oss. Da er i realiteten kampen avgjort og det ender da 2-0 til oss.

De som spilte:

Truls Å - Torjus MR, Magnus P, Mathias B, Sigurd LH - Eivind F, Kristian S, Bjørn JG - Sebastian NE, MArtin MM, Martin T - Vegard NH, Jonas S, Oscar SK, Kristoffer L og Sivert H

Husk fredagskaffen!

kaffekoppen

... hver fredag kl 13.00 på klubbhuset!

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget