• aaaslider18_06okt_fredrikstadl.jpg
  • b_slider18_20okt_honefoss.jpg
  • ccc_spillerstallen18.jpg

trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartSeier mot Elverum i Elitekvalik.

05 mars 2012, 22:37

Fredag kveld hadde vi første kvalikkamp til Elite borte mot Elverum. Se høydepunktene!.

Videoen er lastet opp av brukeren jonasbernstein89.

Det endte til slutt med en fortjent 2-0 seier etter at vi ledet 1-0 til pause. Kampen åpner uten noe overtak til noen av lagene. Elverum var hissige i presset sitt og viste en god arbeidsmoral. Det tar litt tid før kampen setter seg. Vi klarer etter hvert å produsere flere gode målsjanser men sliter med å omsette dette i scoringer. Men etter 17 min går vi opp i ledelsen med 1-0. Martin MM blir spilt nydelig igjennom og nærmest kriger ballen i mål. Bra gjort Martin. Etter dette har vi flere gode muligheter og bør øke ledelsen til pause. Elverum har i denne perioden en god mulighet til å utligne men vi forstyrrer de nok til at dette ikke skjer.

Andre omgang fortsetter vi å styre kampen uten å få omsatt dette i scoring. Men vi viser oss som et bedre lag enn Elverum utover i kampen. Men kampen lever hele tiden og Elverum er ikke ufarlige på noen av overgangene sine. Truls Å ligger i full strekk ved en anledning og redder mesgterlig i tillegg til et par andre gode inngripner. Likevel skal vi punktere kampen skikkelig i starten av andre omgang. Det skulle gå 22 min av andre omgang før vi punkterer kampen. Et godt angrep som starter med en vending på midten hvor Jonas S starter bredt ute på vår venstre kant og får ballen hvorpå han avanserer flere meter før han slår inn fra sin kant og Sebastian NE styrer ballen ned i beina til Eivind F som setter ballen sikkert i mål til en 2-0 ledelse til oss. Da er i realiteten kampen avgjort og det ender da 2-0 til oss.

De som spilte:

Truls Å - Torjus MR, Magnus P, Mathias B, Sigurd LH - Eivind F, Kristian S, Bjørn JG - Sebastian NE, MArtin MM, Martin T - Vegard NH, Jonas S, Oscar SK, Kristoffer L og Sivert H

postnordlogo

Følg oss på FacebookHusk fredagskaffen!

kaffekoppen

... hver fredag kl 13.00 på klubbhuset!

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Besøkende nå

Vi har 257 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget