• aa_sundet_verdal.jpg
  • rypa19.jpg

trysilofflangflonfargeostlendingenofftfmoffsb18 offumbrooffkiwisvartHentet 3 nye poeng på lørdag

06 oktober 2013, 23:45

Valdres hadde tatt turen til Sundet på lørdag. De måtte se at alle 3 poengene ble igjen i Sundet.


Kampen startet ikke så bra for oss. Nesten før kampen hadde kommet igang tok Valdres ledelsen etter passivt spill fra oss. Kort tid etterpå så var Gjermund A fremme og satte en retur fra keeper i mål og vi var like langt igjen og det sto 1-1- Gjestene fra Valdres ga seg ikke og etter en dødball situasjon så kunne de på ny ta ledelsen. Dette er en kamp vi nekter å tape. Så kommer Halvor S seg igjennom etter en god gjennomløpning og setter ballen mellom beina på keeper og det står 2-2. Som om dette ikke var nok så går vi opp i ledelsen før omgangen er omme etter at Magnus P banker ballen i mål. Dermed kan vi gå til pause med ledelsen 3-2 etter tidvis godt spill ute på banen.
I andre omgang bølger spilelt litt frem og tilbake. Valdres er veldig nær en utligning da de fyrer av et langskudd som går i tverrliggeren. Mot slutten a andre omgang blir Halvor S spilt fri og alene med keeper setter han inn 4-2. Kampen virker kjørt da. Når så Ola S er på rett plass til rett tid på en dødball rett før slutt setter vi spikeren i kista og alle tre poengene blir igjen i Sundet og vi vinner 5-2. Meget godt gjort gutter. To strålende kamper på 3 dager og 6 poeng. De som spilte denne kampen:
Truls Å, Vegard NH, Joachim HÅ, Sivert H, Birk S, Magnus P, Atle N, Håkon EM, Gjermund A, Martin MM, Halvor S, Ola S, Per TH, Markus H

Følg oss på FacebookHusk fredagskaffen!

kaffekoppen

... hver fredag kl 13.00 på klubbhuset!

Gi oss grasrotandelen!

logograsrot

Besøkende nå

Vi har 250 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kontakt oss

Nybergsund IL - Trysil

 Idrettsvegen 5

 2422 Nybergsund

 

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: Se "administrasjon"

Web: www.sundet-fotball.no

Siste fra a-laget