Knezevic klar for Sundet

Den unge spissen kommer til oss fra Elverum.

Nikolai Knezevic er spiss, og har fra tidligere vist at han er en meget kapabel målscorer. Hovedtrener Ola Brenden uttaler i et intervju med Lokalavisa Sør-Østerdal(+) at 19-åringen har noe spesielt ved seg. Han trekker først og fremst frem Knezevic' evne til å score mål. Spilleren selv uttaler at han ser på det som en spennende utfordring, og at han ser frem til å utvikle seg videre i Sundet. Han har tidligere spilt på aldersbestemte nivåer, men nå tar han altså steget opp til seniorfotballen.

 

Etternavnet Knezevic virker kanskje kjent? Nikolai er sønnen til Milivoj "Milli" Knezevic, som vi omtalte i denne saken tidligere denne uken. Den unge spissen har noe å leve opp til for å fylle sin fars fotballsko, for Milli er faktisk på topp-15 i Sundets adelkalender. Han står oppført med 160 kamper i hvitt og blått, og satte 65 baller i nettet i løpet av disse kampene, noe som setter han på en solid 14. plass over spillere med flest kamper for klubben.

 

Vi ønsker Nikolai hjertelig velkommen til klubben, og ser frem til at en ny Knezevic skal banke inn mål for Sundet igjen!