Nyheter

Forsmedelig tap mot Gjelleråsen

Det ble et knepent tap mot Gjelleråsen lørdag

 

Gjestene fra romerike kom best i gang i den første omgangen, og fikk et svært omdiskutert straffespark etter ca. et kvarters spill. Vi kommer oss ikke umiddelbart opp i tauene etter det første baklengsmålet, og gjestene dobler ledelsen med et pent skudd fire minutter etter de tar ledelsen. På stillingen 0-2 får gjestene på nytt et straffespark. Her er imidlertid keeper Winogrodzki med på notene, og redder straffen på mesterlig vis før han fanger returen. En strålende prestasjon av en av Sundets beste spillere i denne kampen. 

 

Håpet vårt tennes når Killian Garcia får inn en redusering etter en drøy halvtime, og vi leverer flere gode prestasjoner og sjanser mot slutten av den første omgangen. I andre omgang er Gjelleråsen igjen best ut av startblokkene, og de legger på ledelsen sin et par minutter ut i omgangen. Ahmad blir tomålsscorer for gjestene, når han fyrer av et langskudd som overlister en ellers god Winogrodzki. 

 

Etter å ha fått 1-3 i fleisen reiser vi oss imidlertid igjen, og vi klarer å etablere et godt press mot gjestene. Vi får etter hvert det etterlengtede reduseringsmålet, men det var dessverre for sent. Pantins redusering er noe av det siste som skjer i kampen, som ender i favør 2-3 til Gjelleråsen. 

 

Neste søndag spiller vi vår neste seriekamp mot Lillestrøm 2. Vi håper vi i dette oppgjøret får årets første seier.

 

 

Kampfakta:

Nybergsund - Gjelleråsen 2-3(1-2)

0-1 Mustafa Hassan Ahmad(str, 17. minutt)

0-2 Kristian Emil Bjørndalen(21. minutt)

1-2 Killian Garcia(32. minutt)

1-3 Mustafa Hassan Ahmad(47. minutt)

2-3 Facundo Valiente Pantin(90. minutt)

 

Gule kort:

Nybergsund: Facundo Valiente Pantin, Alexander Garcia

Gjelleråsen: Mustafa Hassan Ahmad, Thomas Normann, Petter Karlsen

 

Nybergsund stilte med følgende lag:

Robert Winogrodzki, Raul da Silva, Joakim Lindquist, Alexander Garcia, Ramon Hofmann, Lasse Plato Christensen, Facundo Valiente Pantin, Marko Jondic, Mateus Scavardoni(Felipe Lupion Ferreira fra 65.), Killian Garcia(Agami Daniel Hando fra 78.), Nikolai Knezevic(Oscar Mendes fra 52.)

 

 

Ubenyttede reserver:

Alexander Brems, Matthew Lars Fossen, Thomas Rodgerson