Nyheter

Uavgjort mot Elverum

Det ble en god kamp med en fin ramme rundt

 

Lørdag var det duket for årets kronekamp, og 267 overvar oppgjøret mellom Sundet og Elverum. Det ble sagt før kampen at vi skulle ta alt som vi fikk ut av denne kampen som en bonus, og at det kommer viktigere kamper enn dette. Men gutta virket heltente fra start. Det ble en jevnspilt første omgang, og Marko Jondic var nok nærmest mål i denne omgangen, når han avfyrte et skudd som var like over krysstolpen. 

 

Andre omgang hadde ikke det samme tempoet og intensiteten som den første, men det ble likevel noen sjanser. Hele stadion så nok ballen i mål når Agami Daniel Hando satt ballen i innsiden av stolpen, men spillet ble avblåst for hands hos Hando - etterfulgt av et gult kort. Mot slutten av kampen kunne det virke som om begge lag var greit fornøyde med poengdeling, og slik ble det. Det endte målløst på Nybergsund stadion, og vi ser frem til neste kamp etter en god prestasjon - og en god opplevelse. 

 

Vi ønsker samtidig å takke all fremmøtte samt bidrag fra næringslivet og privatpersoner. Kronekampen ble en suksess, og vi håper at alle de fremmøtte fikk en fin opplevelse på stadion denne dagen.

 

 

 

Kampfakta:

Nybergsund - Elverum 0-0(0-0)

 

Gule kort:

Nybergsund: Agami Daniel Hando

Elverum: Dni Isajvitsj Magamadov

 

Nybergsund stilte med følgende lag:

Alexander Brems, Lasse Plato Christensen, Joakim Lindquist, Alexander Garcia, Ramon Hofmann, Facundo Valiente Pantin(Tarik al Moussaoui fra 89.), Agami Daniel Hando, Marko Jondic, Mateu Scavardoni, Nikolai Knezevic, Oscar Vicente Mendes

 

Ubenyttede reserver:

Robert Winogrodzki, Aleksander Cisic, Dauda Bortu, Thomas Rodgerson, William Matsson, Wilfred Greenfield