Nyheter

Viktig poeng Ull/Kisa

En heroisk opphenting ga poeng

 

Mandag var det duket for et særdeles viktig oppgjør i vår kamp om overlevelse. I sesongens tredje siste kamp besøkte vi UKI Arena og et toppet Ull/Kisa-lag. Ull/Kisa er også i poengnød, og satte som nevnt inn flere A-lagsspillere fra start. Dette fikk de uttelling for tidlig, og gikk opp i ledelsen 1-0 etter ni minutters spill. Etter scoringen kommer vi oss etter hvert litt ovenpå, og produserer noen sjanser. Men det vil seg foreløpig ikke. Ut av ingenting får hjemmelaget servert en sjanse etter 41 minutter. Denne settes utagbart ned til høyre for keeper Brems. Lagene gikk til pause med ledelse 2-0 til hjemmelaget.

 

I starten av andre omgang er tenningsnivået vårt noe høyere. Kanskje for høyt. For etter 63 minutter feier Raul da Silva ned en Kisa-spiller som bakerste mann, og får marsjordre fra dommer Johnsen. På dette tidspunktet ligger vi under 2-0 og har én mann mindre. Men gutta gir seg ikke. De jobber på for å skape sjanser, og etter 82 minutter sitter den endelig, når kaptein Alexander Garcia får kriget ballen i mål. Dette ble en skikkelig vitamininnsprøytning for våre gutter, og nå er det alle mann til pumpene. Vi kriger foran Kisa-sitt mål, og i det 89. minutt sitter utligningen. Garcia får inn nok en god avslutning, men keeper må gi retur. På returen er Oscar Mendes først, og setter inn 2-2. Inn i overtiden fortsetter vi hardkjøret, og vi får nesten betalt for det. Tre minutter på overtid får vi se frispark på 16 meter(se bilde øverst i saken). Kaptein Garcia hamrer ballen steinhardt mot keeperhjørnet, men hjemmelagets keeper får med nød og neppe reddet skuddet. Og med det ble det poengdeling, og 2-2. Vi tar med oss den fantastiske opphentingen som gutta gjorde, og konstaterer at vi nå er over nedrykksstreken. Da er det opp til oss i sesongens to siste kamper. 

 

Kampfakta:

Ullensaker/Kisa 2 - Nybergsund 2-2(2-0)

Mål:

1-0 Filip Fjeldheim Silva

2-0 Petter Hokstad

2-1 Alexander Garcia

2-2 Oscar Mendes:

 

Gule kort:

Ull/Kisa 2:

Thomas Hallstensen, Olle Breistøl, Marcus Skjevik

 

Nybergsund:

Alexander Garcia, Joakim Lindquist, Marko Jondic, Oscar Mendes

 

Røde kort:

Nybergsund:

Raul da Silva

 

Nybergsund stilte med følgende lag:

Alexander Brems, Raul da Silva, Joakim Lindquist, Alexander Garcia, Ramon Hofmann(Tarik al Moussaoui fra 60.), Lasse Plato Christensen, Facundo Valiente Pantin(Mateus Scavardoni fra 60.), Agami Daniel Hando, Marko Jondic(Matthew Lars Fossen fra 80.), Nikolai Knezevic(Thomas Rodgerson fra 88.), Oscar Mendes

 

Ubenyttede reserver:

Robert Winogrodzki, Aleksander Cisic, Dauda Bortu, William Matsson