Nyheter

Ny drømmescoring av Rullier

Sundet tok en kruttsterk hjemmeseier mot serietoer Ranheim mandag kveld.

Løvlund sendte oss i føringen

Etter 20 minutters spill fikk Isak Lysfoss Løvlund æren av å avslutte et meget pent angrep da han rundet keeper på mesterlig vis  - og trillet ballen inn i det åpne målet!

To minutter før pause fortsatte Julian Rullier trenden han har med å score vakre mål. På skikkelig Beckham-vis bøyde han ballen uttakbart opp i krysset fra 20 meter(... se bilde!)

Minuttet senere fikk vi imidlertid en kalddusj da bortelagets Jesper Selsjord reduserte med omgangens siste spark på ballen.

Temitope Abdul ble helten

Etter en times spill ga Selsjord bortelaget enda mer blod på tann da han utliknet til 2-2, og lagene var dermed like langt i kampen om poengene. En meget god Winogrodzki i Sundburet reddet heldigvis det bortelaget hadde å by på.

Ti minutter før slutt var det brennhete Abdeen Abdul som sørget for nettsus på Sundbana! Abdul kriget seg frem til en stor mulighet i duell med to stoppere - og selv om Ranheims keeper reddet det første forsøket, så var det lite han kunne gjøre da Abdul kriget inn returen!

Flere mål ble det ikke - og dermed måtte serietoer Ranheim 2 se seg slått, og Sundgutta kunne slippe jubelen løs etter en kruttsterk 3-2 seier!